14/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 PERENDIM (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET II

Për ndeshjet e “Liga U14 Perendim (M)”, Gjysmefinalet II të cilat do të zhvillohen me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – MEGASPORT                            (0 – 1)

Dita e Dile

Ora: 11:00

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor:  Merdin Perzhella

Gjyqtari 1:  Almir Kryeziu

Vezhguesi: Urim Hasani

 

JUNIOR 06 – PEJA DT                                                     (0 – 1)

Dita e Dile

Ora: 16:30

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi:  Kushtrim Qoqaj

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                           14.02.2022                       
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: