19/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 2 LIGA U16

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e liga U16 (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

SIGAL PRISHTINA – NEW BASKET                                32 – 109   (0-2)

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Anjesa Haziraj

Vëzhguesi: Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

YLLI 04 – DRITA                                                               41 – 59   (0-2)

Gjyqtari kryesor: Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vëzhguesi: Vllaznim Rraci

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                          19.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: