19/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 2 LIGA U14 LINDJE

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet liga U14 Lindje (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

M JUNIOR PRISHTINA – MARIGONA HILL PRISHTINA        0 – 20    (0-2)

Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat 20:0 dhe nuk merr asnjë pikë.

 

 

 

SIGAL PRISHTINA – TREPCA                                                  78 – 75   (1-1)

Gjyqtari kryesor: Anjesa Hajziraj

Gjyqtari 1: Albin Hajzeraj

Vëzhguesi: Ersen Hoxhaxhiku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

VENDIME:

 

M JUNIOR PRISHTINA – MARIGONA HILL PRISHTINA        0 – 20    (0-2)

Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat 20:0 dhe nuk merr asnjë pikë.

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                           19.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: