19/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 2 LIGA U12 LINDJE

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet liga U12 Lindje (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

M JUNIOR PRISHTINA – SHB HALIT HOXHA                    0 – 20    (0-2)

Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat 20:0 dhe nuk merr asnjë pikë.

 

 

 

TREPCA – MARIGONA HILL PRISHTINA                            43 – 44  (0-2)

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vëzhguesi: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

VENDIME:

 

M JUNIOR PRISHTINA – MARIGONA HILL PRISHTINA        0 – 20    (0-2)

Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat 20:0 dhe nuk merr asnjë pikë.

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                          19.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: