21/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 (M) PLAY OFF FINALJA 1

Për ndeshjet e “Liga U16 (M)”, Finalja I e cilat do të zhvilloht me 25.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjes si në vijim: 

 

NEW BASKET – DRITA      

Dita e Diele

Ora: 16:30

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1: Aron Laja

Vezhguesi:  Robert Laiq

 

 

 

 

 

           Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

            Xhelal Mumini                                                  
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: