25/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 27 SUPERLIGA FEMRAT

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e IV finale të Play Off-it Superliga Femrat e zhvilluar me 22.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes: 

 

Penza vs Prishtina                             79:62 (21:18, 14:19, 25:05, 19:20) 3-1

Gjyqtari kryesor: Ngadhnjim Shabani  

Gjyqtari 1: Artan Gashi  

Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj

Vezhguesi: Vllaznim Rraci

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe sportive.

Numri I tyre ishte: 800 veta.

 

Njoftim:

 

KBF.Penza eshte shpallur Kampion Superliga e Femrave per edicionin 2021-2022 pas regjistrimit te 3-1 ne fitore kunder KBF.Prishtina.

Medaljet ekipeve finaliste I ndane Dardan Kasapolli anetar I Bordit te FBK-se, Teuta Abdullahu anetare e Bordit te FBK-se, Elvira Dushku Sekretare e Pergjithshme e FBK-se dhe Arben Fetahu Kryetari I FBK-se.

Kupen kapitenes se KBF.Penza Valbona Bytyqit e dorzoi Kryetari I FBK-se Arben Fetahu.

 

 

Faton Kurshumlija,

Komesar i Garave,

 

_________________________

 

Federata e Basketbollit të Kosovës                                               
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: