25/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 19 LIGA E PARË FEMRAT

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga e Pare Femrat gjysmëfinale Play Off-it te zhvilluara me 20/22.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:  

 

 

Peja 03 vs Junior 06                                                         66:58     (1-0)                                  

Gjyqtari kryesor: Arian Thaci

Gjyqtari 1: Erzen Haxhani

Vezhguesi: Xhavit Beqiri

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe Korekte.

 

Vushtrria vs United Basketball                                      58:53   (1-0)

Gjyqtari kryesor: Artan Gashi

Gjyqtari 1: Amar Djekovic 

Vezhguesi: Enes Maxhuni

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe Korekte.

 

                                                                  

 

Faton Kurshumlija,

 

Komesar I Garave,

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës                                               
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: