26/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 2 SUPERLIGA U18

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliga U18 (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 23/24.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

PRIZRENI 16 – TREPCA                                                  56 – 77    (0-2)

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1: Ilir Shala

Vëzhguesi: Roberto Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

ISTOGU – MARIGONA HILL PRISHTINA                    58 – 101   (0-2)

Gjyqtari kryesor: Blendi Kadusha

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vëzhguesi: Hajredin Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            26.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: