26/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 2 LIGA U18

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga U18 (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 23/24.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

RAHOVECI – VELLAZNIMI                                     76 – 47   (1-1)

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1: Merdin Perzhella

Vëzhguesi: Artan Ejupi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

NEW BASKET – GOLDEN EAGLE YLLI                           0-0

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi: Kushtrim Qoqaj

Ndeshja eshte parapare te zhvillohet ne vikendin e ardhshem

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            26.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: