26/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 2 LIGA U14 LINDJE

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshja liga U14 Lindje (M),gjysmefinlja e trete të zhvilluara me 23/24.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

 

 

TREPCA – SIGAL PRISHTINA                                       68 – 42    (2-1)

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vëzhguesi: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            26.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: