26/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 3 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 3 LIGA U12 PERENDIM

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet liga U12 Perendim (M),gjysmefinlja e trete e zhvilluar me 24.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

 

 

YLLI 04 – MEGASPORT                                                  39 – 43   (1-2)

Gjyqtari kryesor: Jeta Zeka

Gjyqtari 1: Petrit Emra

Vëzhguesi: Artan Ejupi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

VENDIME:

 

JUNIOR 06 – PEJA DT                                                           0 – 20    (0-2)

Neni 47.9. Nëse ekipi nuk paraqitet pa arsye për zhvillimin e ndeshjes, ndeshjen e humb me rezultat 20:0 dhe nuk merr asnjë pikë.

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                           19.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: