28/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 20 LIGA E PARË FEMRAT

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga e Pare Femrat gjysmëfinale Play Off-it te zhvilluara me 24/25.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:  

 

 

Junior 06   VS Peja 03                                                       58:61   (0-2)                                      

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1: Arian Kera  

Vezhguesi: Bekim Aliu  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe Korekte.

 

United Basketball vs Vushtrria                                        62:38 (1-1)                           

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Irma Konjusha   

Vezhguesi: Mehdi Gashi  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe Korekte.

 

                                                                  

 

Faton Kurshumlija,

 

Komesar I Garave,

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: