28/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U18 (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALJA 2-3

NOMINIMET LIGA U18 (M)

PLAY OFF/GJYSMEFINALJA   II

Për ndeshjet e “Liga U18 (M)”, Gjysmefinalja II e cila do të zhvillohet me 01.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjevs si në vijim: 

 

 

NEW BASKET – GOLDEN EAGLE YLLI                         (0-1)

Dita e Diele

Ora: 10:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1:  Almir Kryeziu

Vëzhguesi:  Kushtrim Qoqaj

 

 

______________________________________________________________

 

 

NOMINIMET LIGA U18 (M)

PLAY OFF/GJYSMEFINALJA   III

Për ndeshjet e “Liga U18 (M)”, Gjysmefinalja III të cilat do të zhvillohet me 01.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjevs si në vijim: 

 

 

VELLAZNIMI – RAHOVECI                                     (1-1)

Dita e Diele

Ora: 17:00

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli

Gjyqtari 1:  Petrit Emra

Vëzhguesi:  Roberto Laiq

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     28.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: