28/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 (M) PLAY OFF FINALJA 2

Për ndeshjet e “Liga U16 (M)”, Finalja II e cilat do të zhvilloht me 30.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjes si në vijim: 

 

DRITA – NEW BASKET                                    (0-1)

Dita Shtune

Ora: 17:00

Palestra: Petrit Selishta, Gjilan

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Andi Ahmeti

Vezhguesi: Gazmend Mehmeti

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                               28.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: