29/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 21 LIGA E PARË FEMRAT

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja III Gjysmëfinale e Liga e Pare Femrat zhvilluar me 28.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:  

 

 

Vushtrria vs United Basketball                 52:68   (1-2)                                                  

Gjyqtari kryesor: Arian Thaçi

Gjyqtari 1: Erzen Haxhani

Vezhguesi: Mehmet Xhemajli

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtarja Melita Luci.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe Korekte.

 

Vendime:

  1. Melita Luci (United Basketball) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 60 euro.

 

                                                                           

                                                   

 

Faton Kurshumlija,

 

Komesar I Garave,

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës                                               
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: