04/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 2 LIGA U18

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga U18 (M),gjysmefinlja e dyte të zhvilluara me 01.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

NEW BASKET – GOLDEN EAGLE YLLI                           68 – 61  (1-1)

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi: Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq trajnerit ENDRIT ELSHANI  I cili u ndeshkua me GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

VENDIME:

 

Trajneri ENDRIT ELSHANI (Golden Egle Ylli) i cili u ndeshkua me GT, , dhe konform PG Neni 42.2 denohet me 40.00 EURO.

 

 

______________________________________________________________

 

INFORMATORI NR 3 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 3 LIGA U18

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga U18 (M),gjysmefinlja e trete të zhvilluara me 01.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

VELLAZNIMI – RAHOVECI                                         83 – 74    (2-1)

Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli

Gjyqtari 1: Petrit Emra

Vëzhguesi: Roberto Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq lojtarit RRON DASYLA i cili u ndeshkua me GT.

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

 

 

 

VENDIME:

 

Lojtari RRON DASYLA (VELLAZNIMI) i cili u ndeshkua me GT, , dhe konform PG Neni 42.2 denohet me 40.00 EURO.

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                          04.05.2022

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: