04/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF/ FINALJA 2

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshjet e liga U16 (M),Paly – Off finalja e dyte e zhvilluar me 30.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

DRITA – NEW BASKET                                              54 – 63    (0-2)

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Andi Ahmeti

Vëzhguesi: Gazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

Njoftim:

 

NEW BASKET   eshte fituese e Kampionatit te liges U16  per edicionin 2022.

Konform PG per kategorite e reja Kampioni nga edicioni i ardhshëm do të jetë pjesë e Superliga U16.

 

 

Medaljet e argjenda per DRITA I dorzoi antari e Bordit te FBK-se Arben Bislimi.

 

Medaljet e arta per NEW BASKET I dorzoi antari e Bordit te FBK-se Arben Bislimi.

 

 

 

Kupen e per fituesin e e Kampionatit U16 kapitenIT se NEW BASKET  e dorezoi antari e Bordit te FBK-se Arben Bislimi.

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            04.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: