05/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 31 ART MOTION SUPERLIGA

Në bazë të raporteve të vëzhguesit, nga ndeshja e III Çerekfinale ART Motion Superliga e zhvilluar me 04.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

                                                                                                                                                                                                                                                               

Prizreni 16 vs Sigal Prishtina                            68:71 (19:21, 21:12, 19:24, 09:14)   1-2                           

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Artan Gashi

Gjyqtari 2: Elldin Uglari

Vezhguesi: Hajradin Zeka

Kom.Covid-19: Artan Ejupi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mire.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkua lojtari Xavier Cannefax.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq per sjellje josportive me GT u ndeshkuan lojtaret Biram Faye dhe Devin Thomas.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Fer dhe korekte.Numri I tyre ishte 250.

 

Vendime:

 

  1. Xavier Cannefax (Prizreni 16) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.
  2. Biram Faye (Sigal Prishtina) Konform nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
  3. Devin Thomas (Sigal Prishtina ) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.

 

Faton Kurshumlija  

Komesar i Garave                                            

 

 

_________________________

Federata e Basketbollit të Kosovës
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: