06/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 3 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 3 LIGA U18

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga U18 (M),gjysmefinlja e trete e zhvilluar me 05.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – NEW BASKET                                70 – 62   (2-1)

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Albin Hajzeraj

Vëzhguesi: Gazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq lojtarit ALTIN SHALA i cili u ndeshkua me GT.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq trajnerit ARBEN ELSHANI  I cili u ndeshkua 2 me GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

VENDIME:

 

Lojtari  ALTIN SHALA (Golden Egle Ylli) i cili u ndeshkua me GT, , dhe konform PG Neni 42.2 denohet me 40.00 EURO.

 

Trajneri  ARBEN ELSHANI (NEW BASKET) i cili u ndeshkua me 2 GT, , dhe konform PG Neni 42.2 denohet me 80.00 EURO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                          06.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: