10/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF FINALJA 2 SUPERLIGA U18

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshja e Superliges U18 (M),finalja e dyte e zhvilluar me 05.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – TREPCA                  95 – 71     (1-1)

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Arian Kurtalani

Vëzhguesi: Ergin Sherifi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                          10.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: