24/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 36 ART MOTION SUPERLIGA

Prishtinë 23.05.2022  

 

Në bazë të raportit të vëzhguesit, nga ndeshja e I finale ART Motion Superliga e zhvilluar me 22.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

                                                                                                                                                                                                                                                               

Golden Eagle Ylli vs Trepça             63:62 (21:27, 08:10, 16:09, 18:16)     1-0      

Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni

Gjyqtari 1: Artan Gashi  

Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj  

Vëzhguesi: Mehdi Gashi  

Kom.Covid-19: Kushtrim Qoqaj  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT ( B ) u ndëshkua trajneri Adis Beciragic.

Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT u ndëshkua lojtari Drilon Hajrizi.

SJELLJET E SHIKUESËVE: Të mira.Numri I tyre ishte 2.000.

 

Vendime:

 

  1. Adis Beciragic (Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.
  2. Drilon Hajrizi (Trepça) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.

 

 

Faton Kurshumlija  

Komesar i Garave                                            

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: