27/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 3 PLAY OFF FINALJA 3 LIGA U14

Në bazë të raporttit të vëzhguesit nga ndeshja liga U14 (M),finalja e tretë e zhvilluar me 27.05.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PEJA DT           90 – 76      (2-1)

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Andi Ahmeti

Vëzhguesi:  Gazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

Njoftim:

 

MARIGONA HILL PRISHTINA   eshte fituese e Kampionatit te liges U14 (M)   per edicionin 2022.

 

 

Medaljet e argjenda per PEJA DT i dorzoi Komesari i Garave per Kategorite e reja Xhelal Mumini

 

Medaljet e arta per MARIGONA HILL PRISHTINA  i dorzoi Komesari i Garave per Kategorite e reja Xhelal Mumini

 

 

 

Kupen e per fituesin e e Kampionatit U14 (M)  kapiteneit MARIGONA HILL PRISHTINA   e dorezoi Komesari i Garave per Kategorite e reja Xhelal Mumini

.

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                            27.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: