06/06/2022 FBK

INFORMATORI NR 39 ART MOTION SUPERLIGA

Në bazë të raportit të vëzhguesit, nga ndeshja e IV finale ART Motion Superliga e zhvilluar me 02.06.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

Trepça vs Golden Eagle Ylli           64:70 (18:22, 17:16, 16:13, 13:19)   1-3

Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini  

Gjyqtari 1: Dardan Maxhuni   

Gjyqtari 2: Elldin Uglari   

Vëzhguesi: Lulzim Maloku  

Kom.Covid-19: Mehdi Gashi  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT ( C ) u ndëshkua trajneri Ljubomir Minchev.

Skuadra B korekte dhe sportive,përveq për sjellje josportive me GT ( B ) u ndëshkua trajneri Adis Beciragic.

SJELLJET E SHIKUESËVE:Hudhje te gjesendeve te forta.Numri I tyre ishte 3.000.

 

Vendime:

 

1.Ljubomir Minchev (Trepça) Konform Nenit 50.2 të PG denohet me 300 euro.

2.KB Trepça, Konform Nenit 49.3 të PG denohet me 400 euro.

3.Adis Beciragic (Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 50.2 të PG denohet me 300 euro.

 

Njoftim:

KB Golden Eagle Ylli Konform Propozicioneve të Garave dhe sistemit të garave për edicionin 2021/2022 ështe shpallur Kampion i ART Motion Superliga pas zhvillimit të katër ndeshjeve.

 

 

 

 

 

 

 

 

Në ceremoninë për ndarjen e medaljeve ekipeve finaliste kanë marë pjesë Hajrullah Çeku Ministri I MKRS-se,Ismet Krasniqi Kryetar I KOK-ut,Bedri Hamza Kryetar I Komunës së Mitrovicës dhe Bali Muharremaj Kryetar I Komunës së Suharekës kurse Medaljet ekipeve finalist I ndau Arben Fetahu Kryetari I FBK-se.

 

Trofeun e MVP të Play Off-it lojtarit Mikaile Tmusiq e ndau Kryetari I FBK-se Arben Fetahu.

 

Trofeun e ART Motion Superliga kapitenit të KB Golden Eagle Ylli, Gëzim Morina e dorëzuan Arben Fetahu Kryetar I FBK-se dhe Hajrullah Çeku Ministri I MKRS-së.

 

 

 

 

Faton Kurshumlija  

Komesar i Garave             
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: