04/07/2022 FBK

Xhelal Mumini, gjykon me sukses në Evropianin në Qipro

Në Kampionatin Evropian për Shtete të Vogla ka gjykuar edhe gjyqtari nga Kosova, Xhelal Mumini, madje, duke ju besuar ndeshja kryesore.

Gjyqtari nga Kosova ka gjykuar në ndeshjen e parë hapëse ndërmjet Andorrës dhe Norvegjisë. Më pas ka gjykuar në ndeshjen ndërmjet Andorrës dhe Maltës.

Po ashtu gjyqtari nga Kosova ka gjykuar edhe në sfidën shumë të rëndësishme, mes Qipros dhe Maltës, ku është vendosur edhe fituesi i kësaj gare. Mumini është caktuar të gjykojë edhe ndeshjen e fundit ndërmjet Qipros dhe Andorrës, ku vashat qipriote triumfuan dhe u shpallën kampione të Evropianit, që u zhvillua pikërisht në Qipro nga 28 qershori deri më 3 korrik. 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: