08/07/2022 FBK

12shja e Kosovës për Evropianin në Maqedoninë Veriore

Pas përgatitjeve intensive në Gjakovë, përzgjedhësi i Kosovës U20 te femrat, Furkan Saglik ka shpallur 12shen finale.

Përgatitjet kanë filluar para dy javësh ku ishin 17 basketbollste, listë më pas që është reduktuar në 12.

Vashat e Kosovës U20 garojnë në Divizionin B dhe kanë një short shumë të vështirë. Në Grupin C do të sfidojnë Kroacinë, Rumaninë, Malin e Zi dhe Maqedonia Veriore. Kampionati zhvillohet në Shkup nga 9 deri më 17 Korrik në Shkup.

12shja

ASTERA TUHINA, SARRA VRANIQI, AGNESA RRAHMANI, ANITA GRAINCA, ARBA HASHANI, VANESA BOJKU, DJELLZA DEKAJ, SUMEJA KOSUMI, REA UKAJ, GRESA BERISHA, ETNA REXHEPI, YLLZA UKA

PËRZGJEDHËS: Furkan Saglik
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: