20/07/2022 FBK

Nga 25 deri më 30 korrik mbahet Kampi Nacional

Nga 25 deri më 30 korrik do të mbahet Kampi Nacional i Basketbollit.

Në këtë Kamp Nacional, që organizohet nga Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) do të marrin pjesë 24 djem dhe 24 vajza të lindur më 2009-2010.

Kampi do të organizohet në “Loyola Gymnasium” në afërsi të Prizrenit, që ka ndihmuar në mbajtjen e këtij kampi dhe mbështetur gjeneratat e reja.

Ceremonia hapëse do të jetë më 25 korrik (e hënë) nga ora 18:00, ku do të marrin pjesë zyrtarët e Federatës se Basketbollit së Kosovës, përfaqësuesit e Loyola Gymnasium, kampistët dhe trajnerët.

Synimi i këtij kampi është zhvillimi i gjeneratave të reja, që më vonë do të jenë pjesë e Përfaqësueseve të Kosovës dhe do të jenë e ardhmja e basketbollit.

Kampi organizohet çdo vit nga Federata e Basketbollit e Kosovës, që ju kushton mjaft rëndësi gjeneratave të reja në të dyja konkurrencat.
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: