24/10/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 LIGA U14 VAJZAT

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U14 (F),xhiroja e parë I zhvilluar me 22/23.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

PRO GJAKOVA – TREPCA                                                 6 – 72

Gjyqtari kryesor: Viola Tnushi

Gjyqtari 1: xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Vezhguesi:  Dorentina Mejzini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

MONI BAU JUNIOR 06 – PONTE PRIZRENI                     79 – 27

Gjyqtari kryesor: Semi Bervenik

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi: Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

KBF BASHKIMI – Pushon

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       24.10.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: