01/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 5 SUPERLIGA U18

INFORMATORI NR 5 SUPERLIGA U18

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Superliges U18 (M),xhiroja e V zhvilluar me 29/30.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

M JUNIOR PRISHTINA – PRIZRENI NEW BASKET              90 – 75

Gjyqtari kryesor: Arian Kera   

Gjyqtari 1: Korab Muhadri

Vezhguesi: Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

VUSHTRRIA BASKET – PEJA                                                     90 – 91

Gjyqtari kryesor: Ardian Rrustemi

Gjyqtari 1: Erzen Haxhani

Vezhguesi: Enes Maxhuni

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M- BASHKIMI – GOLDEN EAGLE YLLI                                  101 – 49

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vezhguesi: Hysen Hasan

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PRISHTINA E RE – MARIGONA HILL PRISHTINA                 56 – 74

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1: Aron Laja

Vezhguesi: Gazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

TREPCA – VELLAZNIMI                                                             88 – 45

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vezhguesi: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       31.10.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: