01/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 5 SUPERLIGA U16

 

INFORMATORI NR 5 SUPERLIGA U16

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Superliges U16 (M),xhiroja e V zhvilluar me 29/30.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

RAHOVECI – BASHKIMI                                                                    86 – 91

Gjyqtari kryesor: Korab Muhadri  

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhik

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq lojtarit BAJRAM HASKU i cilli u ndeshkua me GT .

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

TREPCA – PEJA                                                                                      67 – 71

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vezhguesi: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

VUSHTRRIA BASKET – PRISHTINA E RE                                     59 – 67

Gjyqtari kryesor: Yllmir Merovci  

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi: Sabri Parduzi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – M JUNIOR PRISHTINA              70 – 21

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala     

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi: Bekim Aliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PRIZRENI NEW BASKET – ISTOGU                                                  45 – 61

Gjyqtari kryesor: Melita Luci

Gjyqtari 1: Shaban Gashi

Vezhguesi: HGajredin Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq trajnerit ARBEN ELASHANI  I cili ndeshkohet me GT

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

VENDIM:

 

BAJRAM HASKU (M- BASHKIMI) i cili u ndeshkua me    GT dhe konform nenit 41.1 te PG denohet me 40.00 Euro

 

 

ARBEN ELSHANI  (PRZRENI NEW BASKET) i cili u ndeshkua me   GT dhe konform nenit 41.1 te PG denohet me 40.00 Euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                            Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                        31.10.2022

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: