01/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 LIGA U6 VAJZAT

INFORMATORI NR 2 LIGA U6 VAJZAT

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U16 (F),xhiroja e parë I zhvilluar me 29/30.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

MONI BAU JUNIOR 06 – VELLAZNIMI                           118 – 21

Gjyqtari kryesor: Korab Muhadri

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi:  Ersen Hoxhaxhiku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

KBF PRISHTINA – VUSHTRRIA BASKET                            57 – 43

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Vullent Gashi  

Vezhguesi: Engjellushe Salihu  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

BASHKIMI – SFERA                                                           50 – 37

Gjyqtari kryesor: Ngadhnjim Shabani

Gjyqtari 1: Erzen Haxhani  

Vezhguesi: Arben Lezliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PENZA 2022 – AA PRISHTINA                                            30 -71

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella  

Gjyqtari 1: Mleita Luci

Vezhguesi: Roberto Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       31.10.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: