01/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 4 LIGA U16 LINDJE

 

INFORMATORI NR 4 LIGA U16 LINDJE

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U16 lindje (M),xhiroja e  IV zhvilluar me 29/30.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

SHN DARDANIA – SIGAL PRISHTINA                       30 – 64

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Vullnet Gashi  

Vezhguesi: Bujar Shemsedini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

DRITA – KEKU                                                               98 – 27

Gjyqtari kryesor: Arian Kurtalani

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi:  Naim Jashari  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq lojtarit DION ALIU i cili u ndeshkua me GT.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

LLAPI – KAQANIKU BARDHI                                          68 – 83

Gjyqtari kryesor: Muhamet Maloku

Gjyqtari 1: Drin Shabani  

Vezhguesi:  Gezim Maloku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

VENDIM:

 

DION ALIU (DRITA) i cili u ndeshkua me    GT dhe konform nenit 41.1 te PG denohet me 40.00 Euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       31.10.2022

 




Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: