01/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 3 LIGA U14

 

INFORMATORI NR 3 LIGA U14

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U14 (M),xhiroja e  III zhvilluar me 29/30.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

SHB DARDANIA – THERANDA BASKET                                  21 – 54

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Vullnet Gashi

Vezhguesi: Bujar Shemsedini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

YLLI 04 – VELLAZNIMI                                                                69 – 14                

Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli

Gjyqtari 1: Melita Luci

Vezhguesi: Dorentina Mjezini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

SIGAL PRISHTINA – GOLDEN BASKET                                   43 – 99

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini  

Vezhguesi: Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PRIZRENI NEW BASKET – GOLDEN EAGLE YLLI                    52 – 36

Gjyqtari kryesor: Almir Kryeziu

Gjyqtari 1: Klodian Lecaj  

Vezhguesi: Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

  Xhelal Mumini                                                                                       31.10.2022

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: