01/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 LIGA U12 LINDJE XHIROJA I

 

INFORMATORI NR 1 LIGA U12 LINDJE

XHIROJA I

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Liges U12 lindje (M),xhiroja e I zhvilluar me 29/30.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – VITIA 06                   33 – 36

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1:Lorik Haxhiajdini 

Vezhguesi:  Mehdi Gashi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

SHB HALIT HOXHA – TREPCA                                        53 – 42

Gjyqtari kryesor: Amar Haliti  

Gjyqtari 1: Klodian Lecaj 

Vezhguesi: Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                   31.10.2022

 

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: