04/11/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGA U16 (M) XHIROJA VI

NOMINIMET SUPERLIGA U16 (M)

XHIROJA VI

Për ndeshjet e “Superliga U16 (M)”, xhiroja VI të cilat do të zhvillohen me 05/06.11.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

PRISHTINA E RE – MARIGONA HILL PRISHTINA

Dita e Diele

Ora: 12:00

Palestra: Pallati i Rinise, Prishtine  

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi:  Gazmend Mhemti

 

 

ISTOGU – M JUNIOR PRISHTINA

Dita e Diele

Ora: 13:00

Palestra: e Qytetit, Istog

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1:  Shaban Gashi

Vezhguesi: Roberto Laiq

 

 

PEJA – VUSHTRRIA BASKET

Dita e Shtune

Ora: 10:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor:  Hekuran Rugova

Gjyqtari 1: Melita Luci

Vezhguesi: Hajredin Zeka

 

M- BASHKIMI – TREPCA

Dita e Shtune

Ora: 12:00

Palestra:  Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vezhguesi:  Arben Lezliu

 

 

PRIZRENI NEW BASKET – RAHOVECI

Dita e Shtune

Ora: 14:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor:  Almir Kryeziu

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi:  Urim Hasani

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                04.11.2022

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: