07/11/2022 FBK

LIGA U16 PERENDIM (M) XHIROJA V

 

 

 

LIGA U16 PERENDIM  (M)

XHIROJA V

Për ndeshjet e “liga U16 perendim (M)”, xhiroja V të cilat do të zhvillohen me 05/06.11.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

VELLAZNIMI – GOLDEN EAGLE YLLI

Dita e Shtune

Ora: 11:15

Palestra: Shani Nushi, Gjakove 

Gjyqtari kryesor: Shaban Gashi

Gjyqtari 1:  Viola Tanushi

Vezhguesi:  Dorentina Mejzini

 

VITIA 06 – PEJA DT

Dita e Shtune

Ora: 11:30

Palestra: Sportive Kaqanik  

Gjyqtari kryesor: Muhamet Maloku

Gjyqtari 1:  Drin Shabani

Vezhguesi:   Naim Jashari

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                04.10.2022

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: