08/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 5 LIGA U16 PERENDIM

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U16 perendim (M),xhiroja e V zhvilluar me 05/06.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

VELLAZNIMI – GOLDEN EAGLE YLLI                                    60 – 48

Gjyqtari kryesor: Shaban Gashi

Gjyqtari 1: Viola Tanushi

Vezhguesi:  Dorentina Mejzini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

VITIA 06 – PEJA DT                                                                  39 – 74

Gjyqtari kryesor: Muhamet Maloku

Gjyqtari 1: Drin Shabani

Vezhguesi:  Naim Jashari

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       08.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: