08/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 LIGA U12 LINDJE XHIROJA II

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Liges U12 lindje (M),xhiroja e II zhvilluar me 05/06.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

TREPCA – MARIGONA HILL PRISHTINA                      38 – 25

Gjyqtari kryesor: Amar Djekoviq

Gjyqtari 1: Erisa Ibrahimi

Vezhguesi:  Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

VITIA 06 – SHB HALIT HOXHA                                      51 – 47

Gjyqtari kryesor: Muhamet Maloku

Gjyqtari 1: Drin Shabani

Vezhguesi: Naim Jashari

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                   08.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: