08/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 LIGA U12 PERENDIM XHIROJA II

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Liges U12 perendim (M),xhiroja e II zhvilluar me 05/06.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

JUNIOR 06 – PRIZRENI NEW BASKET                        47 – 40

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Dardan Kushaj

Vezhguesi:  Urim Hasani

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

THERANDA BASKET – PRO GJAKOVA                        20 – 17

Gjyqtari kryesor: Lorena Hxha   

Gjyqtari 1: Virtyt Hajrizi

Vezhguesi: Arta Mustafa

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISTOGU – pushon

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                   08..11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: