17/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 7 SUPERLIGA U16

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Superliges U16 (M),xhiroja e VII zhvilluar me 11/12.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

TREPCA – PRIZRENI NEW BASKET                                               80 – 36

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vezhguesi: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

RAHOVECI – ISTOGU ndeshja zhvillohet me date 23.11.2022 (Merkure)

 

 

 

 

VUSHTRRIA BASKET – M- BASHKIMI                                      55 – 84

Gjyqtari kryesor: Lorena Haxha

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi: Sabri Parduzi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PEJA                                      78 – 71

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhik

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

M JUNIOR PRISHTINA – PRISHTINA E RE                             62 – 82

Gjyqtari kryesor: Korab Muhadri

Gjyqtari 1: Muhamet Maloku

Vezhguesi: Gezim Maloku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                            Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                        17.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: