17/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 7 SUPERLIGA U14

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Superliges U14 (M),xhiroja e  VII zhvilluar me 11/12.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

M JUNIOR PRISHTINA – VUSHTRRIA ABSKET             45 – 57

Gjyqtari kryesor: Yllmir Merovci

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi:  Gazmend Gubetini

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

TREPCA – ISTOGU                                                              86 – 34

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Erion Sadiku

Vezhguesi: Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PEJA                               87 – 34

Gjyqtari kryesor: Genc Vitaku

Gjyqtari 1: Arian Kera    

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhik  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

M- BASHKIMI – JUNIOR 06                                             76 – 45

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi:  Urim Hasani  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PEJA DT     pushon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                   17.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: