17/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 6 LIGA U14

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U14 (M),xhiroja e  VI zhvilluar me 11/12.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

SHB DARDANIA – YLLI 04                                                   28 – 72

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhik

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

SIGAL PRISHTINA – THERANDA BASKET                         64 – 70                                    

Gjyqtari kryesor: Yllmir Merovci

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi: Ersen Hoxhaxhik

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

PRIZRENI NEW BASKET – VELLAZNIMI                           76 – 39

Gjyqtari kryesor: Almir Kryeziu

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi:  Arben Lezliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – GOLDEN BASKET                         37 – 82

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhgues: Arben Lezliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       17.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: