30/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 9 SUPERLIGA U18

INFORMATORI NR 9 SUPERLIGA U18

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Superliges U18 (M),xhiroja e IX zhvilluar me 26/27.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

M- BASHKIMI – M JU NIPOR PRISHTINA                      75 – 48

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1: Merdin Perzhella

Vezhguesi: Arben Lezliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PRISHTINA E RE – TREPCA                                                79 – 82

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi:  Gazmend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PRIZRENI NEW BASKET              120 – 67

Gjyqtari kryesor: Burim Berisha

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi:  Ersen Hoxhaxhiku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

VUSHTRRIA BASKET – VELLAZNIMI                                                  82 – 71

Gjyqtari kryesor: Yllmir Merovci

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi: Enes Maxhuni

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

 

 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – PEJA                                                              56 – 72

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Klodian Lecaj

Vezhguesi:  Urim Hasani

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       29.11.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: