30/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 6 LIGA U6 VAJZAT

INFORMATORI NR 6 LIGA U6 VAJZAT

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U16 (F),xhiroja  VI zhvilluar me 26/27.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

KBF PRISHTINA – JUNIOR 06 MONI BAU                            61 – 43

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Shaban Gashi

Vezhguesi: Mehdi Gashi  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, Perveq trajnerit IBRAHIM KARABEG, i cili eshte ndeshkuar me GT.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

BASHKMI – AA PRISHTINA                                                      56 – 76

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi: Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

SFERA – VELLAZNIMI                                                         37 – 48

Gjyqtari kryesor: Lorena Haxha

Gjyqtari 1: Erisa Ibrhimi

Vezhguesi: Arta Mustafa

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq trajnerit VIRGJIL MANGJOLLI i cili u ndeshkua me dy GT.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

KBF PEJA 03 – PENZA 2022                                               71 – 26

Gjyqtari kryesor: Aron Laja  

Gjyqtari 1: Ilir Shala  

Vezhguesi: Allen Idirizaj  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

VUSHTRRIA BASKET  – pushon

 

 

VENDIME:

 

Trajneri IBRAHIM KARABEG (KBF PRISHTINA) i cili u ndeshkua me GT, dhe konform nenit 42.1 te PG denohet me 40.00 EUR.

 

 

Trajneri VIRGJILL MANGJOLLI (SFERA ) i cili u ndeshkua me dy GT, dhe konform nenit 42.1 te PG denohet me 80.00 EUR.

 

Nga raporti I ndeshjes SFERA – VELLAZNIMI Liga U16 vajzat xhiroja VI e përpiluar nga personat zyrtare te ndeshjes dhe vezhguesi Komesari i Garave per Kategoroite e reja merr kete vendim konform PG;

 

Neni 42.7

Trajneri (VIRGJIL MANGJOLLI) Realizimi i sulmit fizik ndaj personave zyrtarë dënimi me para (500 Euro) dhe ndalesa e paraqitjes në ndeshje apo ushtrimi të detyrë (1) vit në të gjitha Kategoritë që organizohen nga FBK.

Vendimi hyn në fuqi nga dita e publikimkit të informatorit

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       29.11.2022

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: