30/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 KUPA E KOSOVES U14 (M)

 

 

 

INFORMATORI NR 1 KUPA E KOSOVES U14 (M)

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Kupes se Kosoves  U14 (M)  ndeshja e pare e  zhvilluar te 26/27.11.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

PRIZRENI NEW BASKET – SHB DARDANIA               20 – 0

 

 

 

 

 

THERANDA BASKET – SIGAL PRISHTINA                  60 – 43

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Klodian Lecaj

Vezhguesi:  Urim Hasani

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

 

 

Komesari i Garave per Kategorite e reja                                           Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                     29.11.2022

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: