02/12/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGA U16 (M)

NOMINIMET SUPERLIGA U16 (M)

XHIROJA X

Për ndeshjet e “Superliga U16 (M)”, xhiroja X të cilat do të zhvillohen me 03/04.12.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

ISTOGU – PEJA

Dita e Shtune

Ora: 12:00

Palestra: e Qytetit, Istog   

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1:  Melita Luci

Vezhguesi:  Roberto Laiq

 

 

PRISHTINA E RE – M- BASHKIMI

Dita e Diele

Ora: 12:00

Palestra: Pallati i Rinise, Prishtine

Gjyqtari kryesor:  Ilir Shala

Gjyqtari 1:  Hekuran Rugova

Vezhguesi:  Allen Idirizaj

 

M JUNIOR PRISHTINA – PRIZRENI NEW BASKET

Dita e Diele

Ora: 12:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor:  Burim Berisha

Gjyqtari 1: Drin Skenderi

Vezhguesi:  Mehdi Gashi

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – RAHOVECI

Dita e Diele

Ora: 10:30

Palestra: ISP Marigona

Gjyqtari kryesor: Burim Berisha

Gjyqtari 1:  Drin Skenderi

Vezhguesi:  Mehdi Gashi

 

 

VUSHTRRIA BASKET – TREPCA

Dita e Shtune

Ora: 12:00

Palestra: Jeton Terstena, Vushtrri   

Gjyqtari kryesor:  Erzen Haxhani

Gjyqtari 1:   Fisnik Trepca

Vezhguesi:   Enes Maxhuni

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                02.12.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: