23/12/2020 FBK

TERMINET DHE DELEGIMET KUPA E LIGES SE DYTË

 Xhiroja I ,  26/27.12.2020

 

 

E diel ora 12:00,            Gjakova e Re vs Dukagjini

Gjyqtari kryesor:Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1:Petrit Emra

Vezhguesi : Ardian Koshi

 

E diel ora 15:00, Skenderaj             Sfera vs Kaçaniku

Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani

Gjyqtari 1: Yllmir Merovci

Vezhguesi : Enes Maxhuni   

 

E shtune ora 11:00,               Dardanet vs United Basketball

Gjyqtari kryesor:Endrit Basha  

Gjyqtari 1:Artur Dauti

Vezhguesi : Allen Idrizaj

 

E shtune ora 16:00, Don Bosko       Fushe Kosova vs Gjakova 

Gjyqtari kryesor: Atdhe Gutaj

Gjyqtari 1:Almir Kryeziu

Vezhguesi : Sabri Parduzi   
Lexo dhe: