07/02/2023 FBK

INFORMATORI NR 7 LIGA U16 PERENDIM

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U16 perendim (M),xhiroja e VII zhvilluar me 04/05.02.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – VITIA 06                                            71 – 36

Gjyqtari kryesor: Klodian Lecaj

Gjyqtari 1: Amar Haliti

Vezhguesi:  Hysen Hasani

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PEJA DT – VELLAZNIMI                                                             58 – 59

Gjyqtari kryesor: Aron Laja 

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi:  Hajredin Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq lojtarit OLT SALIAGA  I cili ndeshkohet me GT.

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq lojtarit MUHAMED SARAQINI dhe Banka e cila u ndeshkua me GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

VENDIME:

 

Lojtari (OLT SALIAGA) Peja DT, i cili u ndeshkua me GT dhe konform nenit 41.1 te PG denohet me 40.00 euro.

 

Trajneri (BANKA) Vellaznimi, i cili u ndeshkua me GT dhe konform nenit 42.2 te PG denohet me 40.00 euro.

 

Lojtari (MUHAMED SARAQINI) Vellaznimi, i cili u ndeshkua me GT dhe konform nenit 41.1 te PG denohet me 40.00 euro.

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       06.02.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: