23/03/2023 FBK

LIGA U16 PERENDIM (M) XHIROJA X

LIGA U16 PERENDIM  (M)

XHIROJA X

Për ndeshjet e “liga U16 perendim (M)”, xhiroja  të cilat do të zhvillohen me 25/26.03.2023 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – VELLAZNIMI

Dita e Shtune

Ora: 11:30

Palestra: 13 Qershori, Suhareke       

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1:  Amar Haliti

Vezhguesi:  Urim Hasani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                Prishtinë                                

Xhelal Mumini                                                                                                        23.03.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: