17/11/2023 JR NBA Kosova

JR NBA Kosova vazhdoi me garat në Ferizaj

Liga JR NBA Kosova ka vazhduar me garat në shkollat fillore, ku kësaj radhe ndalesa ka qenë në Ferizaj.

Në Ferizaj të enjten janë zhvilluar takimet e xhiros së parë dhe të dytë.

Takimet janë zhvilluar në kuadër të Juglindor, Konferenca Lindore.

JR NBA Kosova vazhdon në Prizren të premten.

Kjo Ligë organizohet nga Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) në bashkëpunim me Federatën e Sportit Shkollor. Ky është edicioni i dytë i kësaj gare.

30 Shkolla Fillore të gjeneratës 11-13 vjeç janë ndarë në dy Konferenca, apo gjashtë Divizione. Tetë më të mirat e Konferencës kualifikohen në “Play-off” dhe më pas zhvillohet “Final Four”, ku shpallet skuadra kampione.

Rezultatet

Tefik Çanga-Miami Heat vs Emin Duraku-Orlando Magic13:22

Gjon Sereçi-Washington Wizards vs Bafti Haxhiu-Charlotte Hornets 34:21

Emin Duraku-Orlando Magic vs Bafti Haxhiu-Charlotte Hornets 24:19

Gjon Sereçi-Washington Wizards vs Tefik Çanga-Miami Heat 32:1
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: