09/06/2024 FBK

Paraqitja e Kosovës në FIBA 3x3 Europe Cup Qualifier

Ndeshja e ndërprerë për shkak të shiut ka vazhduar sot ndërmjet Kosovës dhe Andorrës.

Andorra shënoi fitore 13:19, që ishte e para, derisa kjo ishte humbja e tretë për Kosovën.

Enisa Kamerolli shënoi gjashtë pikë për Kosovën, Aulona Muhadri shtoi tri, derisa nga dy pikë shënuan Astera Tuhina dhe Agnesa Rrahmani.

Kosova një ditë më parë pësoi nga Qipro dhe Irlanda, duke përfunduar garat në vendin e tretë në grup.

Ndeshjet u zhvillua në kuadër të FIBA 3x3 Europe Cup Qualifier, që për herë të parë u mbajt në vendin tonë.
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: